Horeca DeLuxe

Plată

Metode de plata

Pentru a cumpara produse de pe site-ul romdesign.ro aveti disponibile urmatoarele metode de plata:

Plata ramburs

Plata produselor se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea, dupa verificarea integritatii acestora. Valoarea produselor care trebuie platita este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. 

Online prin card bancar

Online cu card bancar prin iPay BT- Vei fi redirecționat catre platforma securizata de plata online a Bancii Transilvania. iPay BT foloseste tehnologia 3D Secure.

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei., in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate. Pentru cumparator, procedura de plata este foarte simpla:

  • Alegeti produsul/ produsele dorite de pe site-ul romdesign.ro 
  • Alege ca metoda de plata “Online cu card bancar prin iPay BT”
  • Introduceti detaliile cardului dvs. si orice alta informatie este solicitată in pagina de plata

Tranzactia este securizata, datele dumneavoastra personale ajung direct la banca, fără a fi stocate pe serverele Bancii Transilvania sau romdesign.ro 

Dupa procesare, va fi afisat rezultatul tranzactiei si in functie de acesta si de politica de livrare a magazinului romdesign.ro, veti intra in posesia bunurilor cumparate.

 

Închide
Închide